Wednesday, October 28, 2009

PRESENTIE n ANNYVERSARY

HADIAH DARI SEBERANG


post by Air Mail

28hb, tiap2 bulan aku dan dia wish..
wish apa???
selamat ulang bulan...haha..lawak lak...
but lg ok if wish tahunan, sbb bila bulanan, it will remind me 2 her every month
(wlupun tp2 hari msj n chat),
tp org kata mcm clearance la
klu gduh tp2 hari, bila smpai 28hb, ada la baik skit, ada la usaha nk baik n pulihkan keadaan...


kali ni ditambah lak dgn present2 yg aku dah agak dah actly (sory syg)
for sure ada baju, tp xsgka 2 helai
for sure ada kad bsday, tp xsgka lak panjang wish dia kali ni
for sure ada smthng yg menarik, tp mmg sangkaan ku tepat, beg duit (wallet)
......................tp......................
FOSSIL
wow...agak menarik disitu...kotak pon dh nmpak mahal...
n bnda yg buat kami gaduh psl hadiah ni,
LOLLIES...



nk gak aku ketuk pala bdak ni sbb hal ni pon nk gduh...
aku ingt coklat apa la dia nk bg smpai cair..
klu coklat coklat, mmg cair la bila dlm air mail...
ni coklat keras mcm lolipop, nk cair mendenya..
xpela, admit je la awek aku 2 bdak sastera, xpndai bab2 material ni...(aku bljr material ok)

xpa, jgn gduh2, 28hb dah kan...
so mari berdamai...

OVERVIEW all d Present


Wallet..main present


beBaju...nice 2 my body


bsday card...wajib ada


kesemua sekali

p/s: tq honey..lain kali prepare awl skit..huhu

Wednesday, October 14, 2009

Selamat Hari Raya Aidilifitri di Kampung Halaman

1 Syawal 1430 berada di 20 Sept 09
tapi aku balik dr kampus awl seminggu lbh kurang la so i have a lot of time to spend with my beloved family A day b4 Raya, like every year, we prepare all meals such as Ketupat Daun Pisang, Rendang, Serunding, etc...
tp kali ni, aku in charge bhgn buat rendang plak, compare dgn thun lps, aku balut ketupat dgn daun pisang.. so me n my mom, making rendang daging...nyum2...



air mata meleleh potong bwang


perasmi ketupat n rendang, my luvly tokwan

Tahun ni tahun sedeh beraya... sbb apa????

aku pakai baju raya lama... sbb apa????

Duit aku byk hbs kat lptop aku yg rosak....
bangang pnya kedai lptop, kedarah duit raya aku...wuaaaaa...

Xpela, at least aku sama colour dgn cewek sorg ni...
wlupun jauh, tetap nk sama warnanya..hehe



Tahun ni, kebetulan, sama warna plak kami sekeluarga..mak aku lain skit, hjau kebiruan, but still ada biru...


yg tgh ni bkn adik aku, tp dua pupu aku

1st time beraya dgn keta baru..sedap skit meronda2..

ahh..gmbr xclear lak..sila tekan gmbr tuk enlarge...tq


2nd day Raya...
perjalanan ke Alor Setar..belah mak aku plak...
aku beraya naik moto..haha...ikot je blkg pak aku ni...


smpat lak aku tgkap gmbar depa...


Adik aku jumpa geng dah...tp adik aku ketua..haha


gangster gila rambut..sblh 2 bonzer...


Last but not least,
aku kepilkan 'baju raya' tuk cewekku disertai selendang2 yang dia beli ni...
baik aku tgkap gmbr dr xleh tgk dia pakai dpn aku kan..nt kempunan lak...
suma lawa2 dia plih..

sygnya, aku xda kt dpn dia tuk melihat semua ini...
xpela, bulan 12 ni tamatlah 'penderitaan'



xterlambat lg kan
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI


Saturday, October 10, 2009

Di Hari Lahirku



Tanggal 1 Oktober 1987, lahir seorang insan, yang sedang menulis blog ni...hehe
nk diceritakan, dalam seumur hidupku smpai tahun ni, xpernah org smbut bsday aku bt surprise, (not including wat Miza did to me 2 thun lps),
hari ini dalam sejarah, ada la kawan2 ku yang sengal ni buat pasal....

Org 1st wish, of cos my beloved, then teman2 lain..
lps bgun tdo, ada hadiah smpai,
its from Wanna, my fren from SUKSIS

nice present..d only present i get dat day

Then, malamnya, jaja, soh aku kuar ke kafe jap tuk ambik kunci keta khai..
so aku pon trunla dgn pakai kain pelikat n xsikat rmbut..
serabai hbs la sbb nk trun sat je bajetnya...

Then, dh smpai, jaja kata mari la mkn sama, kami beli KFC kat zumi..
so mkn la...
xsgka ada gak yg sambut bsday i...
terharunya..


cam ni la aku time smbut bsday



ini, kek present aku..
diaorg beli dua..gila tul


ini ialah muka2 sengal yang 1st time sambut bsday aku, rum8 aku trun lmbt skit

TIBA-TIBA
xsemena2, aku kena tempek dgn kek yang comey td..
then kena jirus dgn air yang aku mmg nk minum, air revive kot...
mmg ni la 1st time aku kena aniaya seteruk ini...
mmg aku xleh trima..marah ni...
tp xpa, aku xleh marah, bsday boy...hehe


KEJUTAN LAGI
lps kol 12 je, aku timing cantek punya,
........gedebuk.......
muka yang xseberapa cute jaja tu kena tempek kek oleh tgn bsday boy
lihatlah
padan muka
buat lagi kat aku
hahahahaha


SEDETIK YANG SEPI
satu calitan istimewa buat sorg lagi muka yg xseberapa cute tu (CAD),
dikutip sisa2 kek dari sampah aku tgh pgg, mmg special la celorang dimukanya
dendamku terbalas
hahahaha


begitulah ceritanya kisah ku di hari lahirku yang ke 22
xpela, umor je tua, attitude ada skit lg mcm bdak2...huhu
xpela, xpenting suma 2, yg penting, ceria2 selalu, baru seri muka tu..

Ucapan jutaan terima kasih kepada kawan2ku yang sengal ini
Moment ini xakan kulupakan selagi aku ada ingatan yang kuat

to:- Jaja, Cad, Meghi, Khai, Hasan & Sani


Thursday, October 8, 2009

1000X Break 1000X Couple



lumrah kehidupan la kan
xsemuanya manis bila bercinta
xsemua yg kita nak kt dapat
xsemua yg dirancang akn menjadi

but if there is a will, there is a way (btol x ni..hehe)
anyway, thanks for ur love
hope we will together forever
InsyaAllah


Saturday, October 3, 2009

sing a song

Cinta Terakhir
Album : Single Terbaru
Munsyid : Aiman Akademi Nasyid
http://liriknasyid.com


Kau Cinta pertamaku
Engkau cinta terakhirku
Tiada apa yang bisa menafikan kasih kita...

Kau ayu dimataku
Satu antara seribu
Tiada tara didunia...

Mungkin kan terputus di tengah jalan
Mungkin kan terlerai tanpa ikatan
Usah ragu dengan takdir...

Mungkin kitakan berbeza haluan
Berakhirnya cerita percintaan
Segalanya ditentukan Tuhan....

Lagu/lirik: Hafiz Hamidun


diberi oleh seseorang yang xperlu diceritakan...
tq 4 d song...
aku dgr 2 kali dlm keta hr ni time nk pegi n balik dr Arena Futsal...
so it reminds me of her...

...penat...


penat

btol gak..penat buat ikot turutan tarikh ni..
dgn aku ni bkn ada masa sgt nk bt blog, bkn rjin sgt..
so aku bt ikot suka hati je la..

lps ni dh xda sgt dh cter psl apa aku bt ikot tarikh
its random
susah nk jadi kemas2 ni
penat
sapa sgt nk bca blog aku ni kan
so
mari kita mem'blog'


mari
There was an error in this gadget