Sunday, April 18, 2010

Happy Birhtday My Dad


~Happy Birthday to my dad, Basuki bin Ahmad~

..8 April 2010 ialah besday pak aku yg ke....bpe eh...dia lahir 1962...kira sendiri..
...sepatutnya anak2 yg blanja dia, tp ni dia yg bwa kami sefamily ke Dataran Ikan Bakar Permatang Pauh...
..rasanya macam 1st time aku mkn ikan bakar n ikan masak sweet sour dgn family..besalah, jarang kuar mkn mcm ni..
..n kebetulan sama tarikh bsday dengan kawan fitri yg mai kerja dgn ayah aku 2, Azman...



..Fitri n Ayah aku..
suma org dlm family aku jenis makan licin trus pinggan macam xyah basuh dah..huhu



Fitri n Azman..his best buddy


Angah, aku, and Iman
..yg menumpang sekaki..hehe..



all my siblings:

1. Me
2. Angah a.k.a Nasri
3. Adik a.k.a Fitri
4. Iman

Adakah aku nampak macam abang kepada mereka??
rasa macam aku yg no 3 plak...haha

p/s: Tq my dad for such a great dinner..we luv u dad..-from all his sons-



Dedicated 2 U

Seberapa salahkah diriku
Hingga kau sakiti aku begitu menusukku
Inikah caramu membalas
Aku yang selalu ada saat kau terluka

Seberapa hinanya diriku
Hingga kau ludahi semua yang ku beri untukmu
Tak ada satu pun perasaan
yang mampu membuatku begitu terluka

Namun ku terlanjur mencintai dirimu
Terlambat bagiku pergi darimu
Bagiku terlalu indah perasaan itu
Tak mudah untukku menjauh darimu

Telah ku coba segala cara
‘Tuk bahagiakan kamu, merebut hatimu
Namun tak semudah yang ku bayangkan
Bila kau tak inginkan ku ’tuk di sisimu

Tak pernah kurasakan sebelumnya
Menginginkan dirinya hingga ku tak kuasa
Meyakini hatiku bahwa ku mampu berlalu

Namun ku terlanjur mencintai dirimu
Terlambat bagiku pergi darimu
Bagiku terlalu indah perasaan itu
Tak mudah untukku menjauh darimu

Dilema Cinta by Ungu

p/s: kusuka lagu ini..bukan sebab lirik, tapi sebab lagu dia..
aku suka suma lagu ungu..sedap2...
n of cos bila aku nyanyi, semestinya lagu itu untuk my bestfren@awek@wife aku..
....my bumbleboo...
luv u owes

mangkuk

a fren never reject a fren twice in Facebook

'cukupla..xlarat aku nk melayan..what else do u want?? i dont noe...enuf is enuf''
There was an error in this gadget