Saturday, January 15, 2011

- Fall In .... -


Dh lama aku xjatuh..n rasa relief gila bila jatuh…

Jatuh apa?? Jatuh cinta?? Nahh, itu dah byk kali..hehe..

Jatuh moto?? 3 4 kali gak la yg aku ingt..tp bkn ni yg aku nk bicarakan..

Jatuh sakit?? Yes, dis week my whole family get sick..demam, batuk n pening2..

So, yes, jatuh yg sebenarnya jatuh..

Dh agak lama xjatuh smpai tergolek2..tgn sakit, kaki sakit..

Tp xseyes pon, ala, jatuh tergelincir nak sambut bola badminton..dh adik aku 2, yg kcik skali 2 mls nk lompat, so aku lah kna smbut bola blkg dia..tp, aku yg gelincir jatuh, sbb main atas batu2 yg nk bt rumah 2 (as in pics below)….huhu…

Kebas gak tgn ni wlupun xluka apa2..tp seyes, mmg best jatuh…suma org gelak..xla malu sgt kan, dpn family sndri…

Every evening, aku n adik2 aku men badminton..starter tuk aku berjogging esok lusa..klu trus jog mmg pancit n cramp la kaki…

Bajet mcm anak2 sidek la, terer men badminton..tp kami anak2 Basuki, consider cekap gak main badminton..jaguh kampong..huhu

aku xmain time ni, gmbr2 ni bulan 12 pnya citer...gmbr hr ni xda la, xkan ayah aku nk ambk gmbr kami main kot..buang masa..huuhu..
klu ayah aku bt 1 court tuk kami, dh pasti kami, d 4 Brothers ni akn wakil malaysia...

ok, dats all..c ya..




2 comments:

  1. above the topic he enjoy her life each and every days. because he pre planned to work. Working time daily 10 to 12 hours. every saturday and sunday he spend her time to family. just relax for these days. mind will refresh and continue her work routine bases.

    ReplyDelete
  2. Playing for 2 to 4 hours is really good for your physical fitness of our body. Well, thanks a lot for sharing this.
    Web Hosting India

    ReplyDelete

There was an error in this gadget